Projectmanagement voor hoger onderwijs
Introductie website

Introductie van de website

Welkom op de online leeromgeving bij het hbo studieboek Projectmanagement voor hoger onderwijs. Deze leeromgeving is speciaal ontworpen om zowel docenten als studenten te ondersteunen bij het effectief aanpakken van dit uitdagende vak. 

 

Materiaal voor docenten

Ons doel is om docenten te voorzien van een groot aanbod aan  waardevolle hulpmiddelen die hen helpen bij het voorbereiden en structureren van de lessen. Met uitgebreide definities, toets- en onderzoeksvragen en een boeiende casus bieden we een solide basis voor een interactieve en boeiende leerervaring in de klas. Daarnaast vind je op deze website verwijzingen naar inspirerende bronnen en actuele informatie, waardoor je de lesstof kunt verrijken en studenten kunt stimuleren om dieper op het onderwerp in te gaan.

 

Materiaal voor studenten

Voor studenten is deze online leeromgeving een praktische en onmisbare bron om de lesstof in de praktijk te brengen. Of je nu op zoek bent naar heldere definities van complexe termen, oefenvragen om je kennis te testen of inspiratie wilt opdoen door te duiken in interessante bronnen, deze omgeving biedt het allemaal. Daarnaast bieden we een uitdagende casus die je uitnodigt om je projectmanagementvaardigheden in een realistische en complexe setting toe te passen.

 

Kortom, deze online leeromgeving is de ultieme metgezel voor zowel docenten als studenten die zich willen verdiepen in het vakgebied van projectmanagement in complexiteit. Ontdek de vele mogelijkheden die deze omgeving biedt en maak je klaar voor een dynamische en leerzame ervaring. Veel succes met je projectmanagementavontuur!

 

NB: hieronder vind je de opbouw van de website inclusief de toegankelijkheid ervan voor studenten en docenten.

 

  Openbaar Exclusief voor docenten
Slides   X
Aanvullende casus X  
Definities X  
Toetsvragen (open)   X
Toetsvragen (meerkeuze) X  
Stellingen   X
Onderzoeksvragen X  
Formats X  
Inspirerende informatie X  
Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.